Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

The Boys onthult een nieuwe teaser

  •  
25-01-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Boys poster
De bedenker van Supernatural en Timeless bewerkte de graphic novel tot een tv-serie voor Amazon.
In de wereld van The Boys zijn verschillende superhelden zo arrogant geworden dat ze zich ernstig zijn gaan misdragen. En dus wordt er door de overheid een speciaal team genaamd The Boys samengesteld om de corrupte 'superhelden' op hardhandige wijze uit de weg te ruimen. De leider van The Boys heet Billy Butcher wordt gespeeld door Karl Urban, bekend van de stripverfilming Dredd. Elizabeth Shue (CSI) speelt de president van een bedrijf dat superhelden in het gareel moet zien te houden. De serie is gebaseerd op de comic van Garth Ennis (wiens Preacher ook een serie is) en Darick Robertson (wiens Happy! ook een serie is). De adaptatie was in handen van Eric Kripke, de bedenker van Supernatural en het op Netflix te bekijken Timeless , die aantreedt als showrunner.
The Boys heeft nog geen releasedatum, maar verschijnt in 2019 op Amazon Prime Video. De serie wordt tevens geproduceerd door Seth Rogen en Evan Goldberg.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief