Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

The Blacklist: trailer voor seizoen zes

  •  
08-12-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Blacklist
De eerste beelden van het nieuwe seizoen onthullen Raymond 'Red' Reddington achter tralies.
In het zesde seizoen van The Blacklist lijkt Red (James Spader) na zijn arrestatie dan eindelijk berecht te gaan worden voor al zijn misdaden. Wanneer Spader zich in de eerste trailer hardop afvraagt of rechters onpartijdigheid niet op zijn minst zouden moeten proberen te faken, lijkt het even alsof we zijn personage uit Boston Legal horen praten. Red wil achterhalen wie hem heeft verraden door Elizabeth Keen (Megan Boone) op onderzoek uit te sturen, niet wetende dat zij inmiddels hele andere plannen met hem heeft. Seizoen zes van The Blacklist gaat in Amerika op 3 januari van start op zender NBC. Een Nederlandse premièredatum is er momenteel niet, maar meestal komen de nieuwe afleveringen na de Amerikaanse première ook snel naar RTL 5 en Videoland.
De eerste vijf seizoenen van The Blacklist zijn bij ons in Nederland terug te kijken op Videoland. Daarnaast staan de eerste vier seizoenen van de serie hier ook op Netflix.
Update: het zesde seizoen gaat 16 januari van start bij Videoland.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief