Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

The Beast in Me: Claire Danes gecast in Netflix-serie van Homeland-maker

  •  
29-03-2024
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
2632 keer bekeken
  •  
Homeland S08

© Showtime

De thrillerserie volgt een door de dood van haar zoon getraumatiseerde schrijfster (Danes) wiens buurman mogelijk zijn vrouw vermoord heeft.

De website Variety bericht dat Claire Danes de hoofdrol zal spelen in de nieuwe Netflix-serie The Beast in Me. De thriller werd bedacht door Gabe Rotter (The X-Files) en Howard Gordon (Tyrant) zal aantreden als showrunner. Gordon en Danes werkten eerder al aan de mede door Gordon bedachte spionageserie Homeland (foto). Danes geeft in The Beast in Me gestalte aan Aggie Wiggs, een bejubelde schrijfster die zich na de tragische dood van haar zoontje volledig heeft teruggetrokken uit het openbare leven en geen letter meer op papier krijgt gezet. Ze vindt een nieuw onderwerp voor een boek wanneer Nile Sheldon, een enorm rijke vastgoedmagneet die de hoofdverdachte was toen zijn vrouw verdween, naast haar komt wonen. Wiggs is zowel gefascineerd als verafschuwd door hem en terwijl ze probeert te achterhalen of hij schuldig is of niet ontstaat er een gevaarlijk kat-en-muisspel.

Wanneer The Beast in Me op Netflix verschijnt is nog niet bekend. Danes speelde recentelijk nog mee in de televisieseries Fleishman is in Trouble (Disney+) en The Essex Serpent (Apple TV+).

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief