Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

The Batman: film krijgt een spin-off op televisie

  •  
11-07-2020
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Batman
Terence Winter (The Sopranos) gaat aan de slag met een serie gebaseerd op de Batman-film van Matt Reeves.
Gotham kwam onlangs ten einde met een vijfde seizoen (nu op Netflix), maar Warner Bros maakt alweer werk van een nieuwe serie over Gotham City. De nog titelloze tv-show zal zich afspelen in hetzelfde universum als de aankomende Batman-film The Batman, en zal meer laten zien van de door corruptie geplaagde stad uit de DC Comics. Het scenario is afkomstig van Terence Winter, die jarenlang schreef voor The Sopranos en daarna met Boardwalk Empire zijn eigen serie creëerde. De cast van de film bestaat uit onder anderen Robert Pattinson als Batman, Zoe Kravitz ( Big Little Lies ) als Catwoman, Paul Dano ( Prisoners ) als Riddler en Colin Farrell ( True Detective ) als Penguin, maar het is nog niet duidelijk of deze acteurs straks ook op zullen duiken in de tv-serie.
De Gotham-serie zal straks te zien zijn bij HBO Max, dat eerder dit jaar tevens de komst van de zogenoemde 'Snyder Cut' van de film Justice League aankondigde.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief