Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

The Americans, New Girl en White Collar dreigen van Netflix te verdwijnen

  •  
09-07-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
515 keer bekeken
  •  
New Girl Americans
Het lijkt erop dat de series eind deze maand helemaal uit het 'on demand' aanbod van Netflix verwijderd worden.
Netflix laat momenteel op de site zien dat de series The Americans, New Girl en White Collar nog maar tot 31 juli te bekijken zijn. De site Netflix-Nederland.nl merkte de beperkte beschikbaarheid van deze series als eerste op. Van The Americans staan nu nog drie seizoenen op Netflix. De serie draait om twee Russische spionnen die zich in Amerika voordoen als een getrouwd echtpaar. Van New Girl staan nu tevens drie seizoenen op Netflix. De sitcom volgt de ietwat onhandige Jess (Zooey Deschanel) en haar mannelijke huisgenoten. Van White Collar zijn nu de laatste drie seizoenen nog te zien op Netflix. De dramaserie volgt een oplichter (Matt Bomer), die na zijn arrestatie een ongemakkelijke samenwerking aangaat met een FBI-agent (Tim DeKay).
De series worden 31 juli uit het aanbod verwijderd, hoewel Netflix soms de licentie van een te verdwijnen tv-serie op het laatste moment toch nog weet te verlengen.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief