Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

The Alienist S02 vanaf 22 oktober te zien op Netflix

  •  
23-09-2020
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
54 keer bekeken
  •  
The Alienist S02
Dr. Laszlo Kreizler (Daniel Brühl) gaat samen met zijn twee metgezellen op zoek naar een verdwenen kind.
Ruim twee jaar na het eerste seizoen verschijnt ook de tweede reeks van The Alienist - met de subtitel Angel of Darkness - in Nederland op Netflix, nadat de reeks eerder dit jaar al debuteerde op de Amerikaanse televisie. Het verhaal wordt een jaar na de finale van het eerste seizoen weer opgepakt. Sara Howard (Dakota Fanning) is inmiddels werkzaam als privédetective en helpt Dr. Laszlo Kreizler (Daniel Brühl) bij het oplossen van een nieuwe zaak. Het tweetal gaat op zoek naar het verdwenen dochtertje van een hooggeplaatste familie uit Spanje, waarbij ze tevens herenigen met John Moore (Luke Evans), die inmiddels als journalist werkt voor de New York Times. Tijdens het onderzoek komen ze op het spoor van een gevaarlijke en ogenschijnlijk ongrijpbare moordenaar.
The Alienist: Angel of Darkness is vanaf 22 oktober beschikbaar op Netflix. Lees ook de recensie van het eerste seizoen en onze interviews met de cast.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief