Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

The 8 Show: trailer voor Squid Game-achtige serie van Netflix

  •  
02-05-2024
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
269 keer bekeken
  •  
The8Show_2024 Slate Announcement_04

© Netflix

De tragikomische thriller uit Zuid-Korea volgt acht mensen die in een gebouw meedoen aan een gevaarlijke spelshow waarmee veel geld gewonnen kan worden.

Het tweede seizoen van Squid Game moet nog dit jaar op Netflix verschijnen, maar binnenkort volgt eerst nog het enigszins vergelijkbare The 8 Show, dat vanaf vrijdag 17 mei bij de vod-dienst te zien is. De tragikomische thriller draait om acht mensen die opgesloten zitten in een gebouw met acht verdiepingen. Daar moeten ze een verleidelijk maar gevaarlijk spel spelen, terwijl de geldprijs steeds hoger wordt naarmate het spel vordert. The 8 Show is de eerste tv-serie van de Zuid-Koreaanse filmmaker Han Jae-rim (Emergency Declaration, The Face Reader). De hoofdrol is het drama is voor Ryu Jun-yeol, die al eerder met de regisseur werkte aan de film The King. De acteur geeft gestalte aan een man die het slachtoffer is geworden van fraude en daardoor alles kwijtraakte, waardoor hij het prijzengeld van de show goed kan gebruiken. The 8 Show bestaat uit in totaal acht afleveringen.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief