Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

The 100 S06 gaat 7 mei van start op Netflix

  •  
25-04-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The 100 S06
Een week na de Amerikaanse première op The CW gaat de serie in Nederland van start op Netflix.
Netflix mag de nieuwe afleveringen van The 100 nog steeds wekelijks aanbieden in Nederland. De VOD-dienst maakte bekend dat het aanstaande zesde seizoen, dat op 30 april in Amerika in première gaat, vanaf 7 mei in Nederland weer wekelijks te volgen is op Netflix. Er zit dus telkens een week wachttijd tussen. The 100 speelt zich af in een wereld waarin onze planeet onbewoonbaar is geworden. Vanuit een ruimtestation worden uiteindelijk honderd jeugddelinquenten teruggestuurd om het aardoppervlak te verkennen. Inmiddels zijn de personages (Eliza Taylor speelt de hoofdrol als Clarke) na een lange reis op een volledig nieuwe planeet beland. In het zesde seizoen zal deze onbekende wereld verder uitgediept gaan worden, waarbij er verschillende nieuwe personages hun intrede doen, zoals de lokale leider Russell (J.R. Bourne).
Gisteren werd The 100 tevens door The CW verlengd met een zevende seizoen. En bekijk daarnaast ook onze ode aan de serie en lees meer over de mogelijke spin-off.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief