Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

The 100 S05 gaat eind april in première

  •  
09-01-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The 100
Op 24 april trapt The CW in Amerika af met het langverwachte vijfde seizoen van The 100.
De afleveringen uit het vorige seizoen van de sciencefictionserie werden in Nederland telkens vlak na de uitzending in Amerika toegevoegd op Netflix. Of dat met het vijfde seizoen ook het geval zal zijn, kon Netflix nog niet bevestigen. Maar aangezien de streamingdienst verschillende andere series van The CW ( Dynasty , The Flash ) al snel in Nederland aan mag bieden, lijkt die kans zeker aanwezig. The 100 speelt zich af in een wereld waarin onze aarde na een nucleaire oorlog onbewoonbaar is geworden. Vanuit een gigantisch ruimteschip worden er na verloop van tijd 100 jeugddelinquenten teruggestuurd om het aardoppervlak te verkennen. Er zijn nog geen daadwerkelijke beelden uit het vijfde seizoen beschikbaar, maar in een eerdere promo vanuit Comic-Con was te zien hoe een inmiddels oudere Clarke (Eliza Taylor) samen met haar surrogaatdochter Madi (Imogen Tear) terugblikt op de gebeurtenissen tot nu toe.
The CW onthulde ook de premièredatum voor een aantal andere series die in Nederland (gedeeltelijk) te zien zijn op Netflix, te weten iZombie S04 (26 februari) en The Originals S05 (20 april).
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief