Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Teen Wolf S06 gaat 31 juli verder op Netflix

  •  
25-06-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
150 keer bekeken
  •  
Teen Wolf
Goed nieuws voor de fans van Teen Wolf: de allerlaatste afleveringen verschijnen 31 juli op Netflix.
Teen Wolf is losjes gebaseerd op de gelijknamige film uit 1985, waarin een Michael J Fox te zien was als een tiener die verandert in een weerwolf. Op tv is de hoofdrol voor Tyler Posey, die vorig jaar ook door zender MTV werd gecast in het volgende seizoen van Scream. In Teen Wolf geeft hij gestalte aan Scott McCall, die zijn leven als middelbare scholier moet combineren met een bestaan als weerwolf. Bijrollen zijn er voor Dylan O'Brien (The Maze Runner) en Holland Roden ( Lore ). Het twintig afleveringen tellende zesde en laatste seizoen werd (net zoals seizoen drie en vijf) opnieuw door MTV opgesplitst in twee delen. Het eerste deel (tien nieuwe afleveringen) verscheen eind vorig jaar op Netflix. Vanaf 31 juli kun je bij de VOD-dienst kijken naar de tien allerlaatste afleveringen.
Teen Wolf is afkomstig van zender MTV, dat onlangs een nieuwe productiestudio oprichtte en toen nieuwe incarnaties van Aeon Flux, Daria en Made aankondigde.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief