Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Teasers: Nederlandse films en series van Netflix

  •  
04-02-2021
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
55 keer bekeken
  •  
Just Say Yes
Zo mogen Elise Schaap en Anna Drijver aan de slag met de allereerste Nederlandse komedieserie.
Netflix onthulde eerder vandaag veel nieuwe content van Nederlandse en Belgische makelij. Zo speelt Yolanthe Cabau naast Jim Bakkum in Just Say Yes, een film over een vrouw die droomt van een perfecte bruiloft. Forever Rich wordt de eerste Nederlandse Netflix-film ( De Familie Claus was een Belgische coproductie) en draait om een rapper die vernederd wordt wanneer een filmpje van zijn beroving viral gaat. Daarnaast komt op 5 maart de film Buladó, de Nederlandse inzending voor de Oscars, naar Netflix. Ook kondigde Netflix aan dat Misfit, waarvan de derde film verschijnt op 23 april, een tv-serie wordt en gaan Elise Schaap en Anna Drijver ( Undercover ) aan de slag met een komische serie over een vrouw (Schaap) die uit alle macht influencer probeert te worden.
Bekijk hieronder de aankondigingen en teasers, met ook de Undercover-film Ferry met Frank Lammers en het tweede seizoen van het Belgische Into the Night.
https://www.youtube.com/watch?v=zQB8av8qJ30&feature=youtu.be https://www.youtube.com/watch?v=U00dYNnOPDI https://www.youtube.com/watch?v=PyoR8fB0sfs&t=1s https://www.youtube.com/watch?v=DoplXqo5UCU
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief