Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Teaser voor The Marvelous Mrs. Maisel S02

  •  
10-08-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Marvelous Mrs Maisel
De Golden Globe-winnende serie met Rachel Brosnahan keert nog dit jaar terug met nieuwe afleveringen.
The Marvelous Mrs. Maisel is een komische dramaserie van Amazon die zich afspeelt in de jaren vijftig. Miriam 'Midge 'Maisel (Rachel Brosnahan) is een brave huisvrouw die nadat ze bedrogen wordt door haar man (Michael Zegen uit Rescue Me) in een dronken bui een podium beklimt en verbaal van zich afbijt. Susie Myerson (Alex Borstein, Lois in Family Guy ), één van de werknemers in het café waar het tafereel plaatsvindt, besluit haar vervolgens te begeleiden als stand up-comedian. In het tweede seizoen van The Marvelous Mrs. Maisel gaat Midge met haar act 'on the road'. Samen met Susie raakt ze onder meer verzeild in de Catskill Mountains. De teaser onthult ook dat Tony Shalhoub (Monk) en Marin Hinkle (Two and a Half Men) terugkeren als de ouders van Midge. Een releasedatum voor het tweede seizoen is er helaas nog niet.
The Marvelous Mrs. Maisel werd bedacht door Amy Sherman-Palladino ( Gilmore Girls ), die ook een contract tekende bij Amazon. Lees ook ons interview met haar.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief