Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Tales of the Walking Dead: spin-off is vanaf eind maart te zien bij Star Channel

  •  
30-01-2024
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
4924 keer bekeken
  •  
tales-of-the-walking-dead_eMSCoj

© AMC

De spin-off met onder meer Terry Crews en Olivia Munn vertelt zes op zichzelf staande verhalen die zich afspelen in de wereld van The Walking Dead.

Na Daryl Dixon en Origins is Tales of the Walking Dead de volgende spin-off van The Walking Dead die naar Star Channel komt: vanaf 25 maart zie je elke maandag een aflevering op televisie. De reeks bestaat uit zes op zichzelf staande afleveringen, waarin zowel nieuwe als gevestigde personages uit het Walking Dead-universum aan bod komen. Zo keert in een van de episodes Samantha Morton terug als Alpha (dan bekend als Dee), terwijl de première draait om nieuwe personages gespeeld door Terry Crews (Brooklyn Nine-Nine) en Olivia Munn (The Newsroom). Overigens start in november ook de spin-off The Walking Dead: The Ones Who Live - met Andrew Lincoln en Danai Gurira - bij Star, maar die serie heeft nog geen concrete datum.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief