Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Swanenburg: dramaserie start in juli bij de NPO

  •  
01-07-2021
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
119 keer bekeken
  •  
Swanenburg
Een rijke familie raakt verwikkeld in een web van intriges, waarna hun onderlinge loyaliteit wordt getest.
Vanaf 19 juli kun je bij de NPO kijken naar het gloednieuwe familiedrama Swanenburg. De 20 afleveringen verschijnen allemaal tegelijk op NPO Plus, maar zijn tevens steeds van maandag tot en met donderdag te bekijken op NPO 1 en NPO Start. In de dramaserie moet pater familias Jack Praal (Aus Greidanus sr.) zijn grootste angst onder ogen zien en wordt zijn jongste zoon Dirk (Jan-Paul Buijs) in verband gebracht met de dood van een vrouw, waarna de volledige familie verwikkeld raakt in een web van leugens en geheimen. Tine Joustra speelt moeder Caroline, Frederik Brom is te zien als oudste zoon Benno, Sanne Langelaar speelt de oudste dochter Iris en Ella-June Henrard geeft gestalte aan de jongste dochter Eva.
Swanenburg is vanaf 19 juli te zien bij de NPO. De première stond eerder ingepland voor 26 juli, maar werd een week vervroegd.
Update: de release op NPO Plus is gewijzigd: elke donderdag zijn er nu vier nieuwe afleveringen (die van de volgende week) vooruit te kijken.
Foto credit: KRO-NCRV
Onze nieuwsbrief ontvangen? Iedere vrijdag de nieuwste series en films in je inbox! Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief