Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Suburra keert terug met derde seizoen

  •  
03-04-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
73 keer bekeken
  •  
Suburra S02 poster
Het tweede seizoen van het Italiaanse misdaaddrama werd eind februari door Netflix vrijgegeven.
Anderhalve maand geleden verscheen het tweede seizoen van Suburra op Netflix en inmiddels is er ook een derde reeks aangekondigd. Op de Italiaanse twitter-account van Netflix werd een bericht geplaatst, dat door de site whats-on-netflix.com werd vertaald als '2 April 2019, Terreni de Ostia has conquered all the provinces of Italy. #Suburra will return with a third season', oftewel '2 april 2019, Terreni de Ostia heeft alle regio's van Italië veroverd. #Suburra zal terugkeren met een derde seizoen'. Volgens de website is het bijbehorende plaatje een verwijzing naar het momenteel in Italië enorm populaire Facebook-speletje ItaliaGuerraBot, dat vergelijkbaar is met Risk. Suburra draait om drie jonge gangsters uit Italië, die de macht in de onderwereld van de hoofdstad proberen over te nemen van de grote baas Samurai.
Er is nog geen releasedatum aangekondigd, maar vermoedelijk verschijnt het derde seizoen van Suburra in 2020 op Netflix. Lees de recensie van het tweede seizoen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief