Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Stranger Things: vierde seizoen in 2022 naar Netflix

  •  
06-08-2021
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Stranger Things S03
Daarnaast liet producent Shawn Levy ook nog wat los over de verdere toekomst van de serie.
Voor het tweede jaar op rij geen Stranger Things bij Netflix: de vod-dienst heeft bevestigd dat seizoen vier pas in 2022 op televisie debuteert. Een exacte datum is nu nog niet bekend. Eerder lieten de makers van de serie weten dat ze in totaal graag vier of vijf seizoenen van de show zouden willen maken. Verder vertelde producent Shawn Levy in een recent vraaggesprek met de website Collider dat bedenkers Matt en Ross Duffer het einde van Stranger Things nu in ieder geval al wel in hun hoofd hebben zitten en dat er na de onthulling van de releasedatum van het vierde seizoen wat meer duidelijkheid zal komen. Ook zijn er al vroege gesprekken geweest over mogelijke spin-off's, hoewel daar volgens Levy nog geen concrete plannen uit voort zijn gekomen.
Bekijk hier onze hypothetische vooruitblik op het vierde seizoen van Stranger Things. En lees daarnaast ook de recensie van de start van het derde seizoen.
Onze nieuwsbrief ontvangen? Iedere vrijdag de nieuwste series en films in je inbox! Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief