Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Stranger Things S03 heeft trailer

  •  
20-03-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Stranger Things S03 hires
De nieuwe afleveringen verschijnen op 4 juli. We treffen de kinderen deze keer tijdens de zomer van 1985.
Het derde seizoen speelt zich opnieuw af in het plaatsje Hawkins. Deze keer reizen we af naar het jaar 1985, dus verwacht verwijzingen naar films als The Goonies en Back to the Future. In de derde reeks is het zomer: de kinderen genieten van hun vakantie of proberen wat bij te verdienen in het nieuwe winkelcentrum Starcourt Mall. Maar de kwade krachten leven nog steeds diep onder de grond, dus alle rust is van korte duur. In het derde seizoen speelt Cary Elwes (The Princess Bride) de gladde burgemeester van Hawkins en is Jake Busey (From Dusk till Dawn) te zien als een dubieuze journalist voor The Hawkins Post. Daarnaast krijgt ook Maya Hawke, de dochter van Uma Thurman en Ethan Hawke, een belangrijke bijrol in de acht nieuwe afleveringen van het derde seizoen.
Het derde seizoen verschijnt 4 juli op Netflix. Lees de recensie van het tweede seizoen, bekijk een overzicht met alle verwijzingen en beluister de soundtrack.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief