Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Stranger Things-cast loopt door Upside Down

  •  
26-09-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
110 keer bekeken
  •  
Stranger Things
Een aantal van de jonge acteurs uit de Netflix-serie bezocht een op Stranger Things gebaseerd horrorhuis.
Bezoekers van Universal Studio's in Californië kunnen de schrikmomenten uit Stranger Things nu aan den lijve ondervinden. In een net geopend spookhuis komen ze oog in oog te staan met de Demogorgon en schrikken ze van nog meer bovennatuurlijke bedreigingen uit de Netflix-serie. Acteurs Gaten Matarazzo (Dustin), Caleb McLaughlin (Lucas), Sadie Sink (Max) en Priah Ferguson (Erica) besloten zichzelf ook de stuipen op het lijf te laten jagen en deden mee aan de Upside Down-ervaring. Het resultaat zie je in het onderstaande filmpje. De vier acteurs zijn straks weer te zien in het derde seizoen van Stranger Things, waarin Ferguson als het bijdehante zusje van Lucas zelfs een wat grotere rol krijgt. Verder wordt in de derde reeks Maya Hawke (de dochter van Ethan Hawke en Uma Thurman) geïntroduceerd als een nieuw personage.
Het derde seizoen verschijnt in 2019 op Netflix. Lees de recensie van het tweede seizoen, bekijk een overzicht met alle verwijzingen en beluister de soundtrack.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief