Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Star Trek krijgt een nieuwe animatieserie

  •  
25-10-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Star Trek: The Animated Series
De animatieserie wordt ontwikkeld door Mike McMahan, één van de vaste schrijvers van Rick and Morty.
CBS bestelt twee seizoenen van Star Trek: Lower Decks, dat straks te zien zal zijn op hun streamingdienst CBS All Access. Lower Decks wordt een komische animatieserie voor volwassenen, die zich richt op de bemanning van één van de wat minder belangrijke ruimteschepen van Starfleet. Lower Decks is na Star Trek: The Animated Series (foto) de tweede keer dat Star Trek als tekenfilm naar televisie komt. De serie is afkomstig van Mike McMahan ( Rick and Morty ), die voor CBS ook werkte aan Star Trek: Short Treks. McMahan belooft dat zijn serie ondanks de komische insteek dicht bij de kern van Star Trek zal blijven. Hij pitchte zijn idee voor de serie aan producent Alex Kurtzman. Kurtzman kondigde in augustus ook al een nieuwe Star Trek-serie met Patrick Stewart aan.
In Nederland zijn momenteel alle Star Trek-series van CBS te bekijken op Netflix. Het tweede seizoen van Star Trek: Discovery ( bekijk de trailer ) verschijnt in 2019.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief