Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Star Trek: Discovery S02: nieuwe Spock gecast

  •  
15-08-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
BNNVARA fallback image
Na Leonard Nimoy en Zachary Quinto zal nu Ethan Peck gestalte geven aan het geliefde Star Trek-personage.
Leonard Nimoy was te zien als Spock in de originele tv-serie (plus bijbehorende films), terwijl Zachary Quinto hem speelde in de drie meest recente Star Trek-films. In het tweede seizoen van Star Trek: Discovery, dat zich tien jaar voor de gebeurtenissen in de originele serie afspeelt, zal Ethan Peck nu gestalte geven aan de half mens half Vulcan. De acteur is onder meer bekend van zijn rol als Patrick Verona in de tv-serie 10 Things I Hate About You. Hij is de kleinzoon van Gregory Peck, de bekende Hollywood-acteur die in de jaren zestig een Oscar won voor To Kill A Mockingbird. In het tweede seizoen van Star Trek: Discovery (bekijk alvast de trailer ) dat begin volgend jaar verschijnt, gaan we meer zien van de Enterprise. Anson Mount werd gecast als Pike, de kapitein van de Enterprise voordat Kirk het bevel van hem overnam.
Het eerste seizoen van Star Trek: Discovery is bij ons te zien op Netflix. Er wordt gewerkt aan meer Trek-series , waaronder eentje met Patrick Stewart als Picard.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief