Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Springvloed komt in maart naar Ziggo

  •  
17-02-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
51 keer bekeken
  •  
Springvloed
Allebei de seizoenen van de Zweedse misdaadserie worden begin volgende maand aan het aanbod toegevoegd.
In het eerste seizoen van Springvloed mag agente in opleiding Olivia Rönning (Julia Ragnarsson) een oude 'cold case' onderzoeken. Ze probeert de hulp in te schakelen van oud-commissaris Tom Stilton (Kjell Bergqvist), die destijds het onderzoek leidde maar nu als dakloze op straat leeft en niets meer met zijn oude leven te maken wil hebben. Seizoen twee draait om de moord op een duanebeambte in Stockholm, die geënsceneerd werd als zelfmoord en verband blijkt te houden met de brute moord op een blinde vrouw in Marseille. Springvloed is gebaseerd op de boekenreeks van het echtpaar Cilla en Rolf Börjlind (Beck), die zelf verantwoordelijk waren voor de tv-serie. Camilla Ahlgren, bekend van The Bridge en de aankomende Netflix-serie Quicksand , schreef mee aan het tweede seizoen.
De twee seizoenen van Springvloed zijn vanaf 6 maart te zien bij Ziggo Movies & Series. De serie is momenteel ook te zien bij Netflix (S01) en NPO Start Plus (S02).
https://www.youtube.com/watch?v=RlA6lZCQrGs https://www.youtube.com/watch?v=kH5DLNzIvoI
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief