Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

So Help Me Todd: misdaadserie met Marcia Gay Harden komt naar Net5

  •  
07-08-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
4610 keer bekeken
  •  
so_help_me_todd_xxlg

© CBS

Een advocate (Marcia Gay Harden) huurt haar getalenteerde maar aan lager wal geraakte zoon in om als interne onderzoeker voor haar kantoor te komen werken.

De nieuwe komische misdaadserie So Help Me Todd met Marcia Gay Harden (Mystic River) maakt deze maand zijn debuut op de Nederlandse televisie. De serie volgt advocate Margaret (Harden verving een eerder gecaste Geena Davis), die haar aan lager wal geraakte zoon Todd (Skylar Astin uit Pitch Perfect) inhuurt om als onderzoeker voor haar kantoor te gaan werken. Todd is het zwarte schaap van de familie - hij was twee jaar geleden nog privédetective, maar werd erin geluisd door zijn zakenpartner, waarna zijn moeder hem te hulp moest schieten – en Margaret hoopt hem zo weer op weg te helpen. So Help Me Todd werd bedacht door Scott Prendergast (Wilfred) en ging vorig jaar in première op de Amerikaanse televisie bij zender CBS. Het eerste seizoen bestaat uit 21 afleveringen en eerder dit jaar werd ook een tweede seizoen aangekondigd.

So Help Me Todd is vanaf dinsdag 22 augustus te zien op Net5.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief