Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Snowpiercer: trailer voor tv-versie van de film

  •  
21-07-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
67 keer bekeken
  •  
Snowpiercer
Oscarwinnares Jennifer Connelly speelt een hoofdrol in de nieuwe serie van de maker van Orphan Black.
De tv-versie van Snowpiercer speelt zich net als de film af in een bevroren wereld, waar de laatste mensen zich aan boord van een gigantische trein bevinden. In het voertuig is een klassensysteem ontstaan, waarbij de kloof tussen arm en rijk heel erg groot is. Jennifer Connelly (Labyrinth) speelt Melanie Cavill, een welgestelde vrouw die aan boord van de trein werkt als omroepster. Daveed Diggs (Hamilton) is te zien als Layton Well, een man uit de laagste klasse die amper kan overleven. Snowpiercer is een tv-bewerking van de gelijknamige film van Bong Joon-ho ( Okja ). De serie werd bedacht door Josh Friedman (Terminator: The Sarah Connor Chronicles), maar na onenigheid achter de schermen werd hij als showrunner vervangen door Graeme Manson ( Orphan Black ).
Snowpiercer gaat in Amerika in 2020 in première op TBS en is ook al zeker van nog een tweede seizoen. Hier in Nederland mag Netflix de serie straks aan gaan bieden.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief