Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Sneaky Pete: trailer voor derde seizoen

  •  
23-04-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Sneaky Pete S03
Pete (Giovanni Ribisi) zet een nieuwe zwendel op en schakelt dit keer de hulp in van Julia (Marin Ireland).
Sneaky Pete volgt de geslepen oplichter Marius (Giovanni Ribisi), die na zijn vrijlating uit de gevangenis de identiteit van zijn celgenoot Pete aanneemt, en diens opa en oma overtuigt van het feit dat hij hun verloren kleinzoon is. In het derde seizoen zet Marius/Pete een nieuwe zwendel op, waarbij hij hulp krijgt van zijn nicht Julia (Marin Ireland), die in de finale van seizoen twee al een sterk vermoeden kreeg dat Pete niet is wie hij zegt te zijn. Illusionist Ricky Jay en komiek Jeff Ross zijn dit seizoen te zien in gastrollen. De serie markeert de laatste acteerklus voor Jay, die eind vorig jaar kwam te overlijden, waarna de schrijvers het scenario enigszins moesten aanpassen. De cast bestaat verder uit onder anderen Peter Gerety en Emmy-winnares Margo Martindale.
Het derde seizoen van Sneaky Pete verschijnt 10 mei bij Amazon Prime. De serie is afkomstig van David Shore en Bryan Cranston, maar Graham Yost is showrunner.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief