Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

SKAM NL S02 gaat eind maart van start bij de NPO

  •  
18-02-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
87 keer bekeken
  •  
SKAM NL
De wekelijkse tv-uitzendingen starten op 26 maart, maar de serie is vanaf 18 maart ook al 'online actief'.
De Nederlandse versie van de Noorse internetsensatie over de levens, liefdes, dromen en ambities van een groep 'bijna volwassenen' kreeg een tweede seizoen. In het eerste seizoen van SKAM NL maakten we kennis met de vriendengroep van Isa, Engel, Imaan, Janna en Liv. Het tweede seizoen focust zich op de 16-jarige Liv en haar ontluikende relatie met de oudere Noah. Het verhaal van SKAM wordt chronologisch verteld, door middel van zowel dramascènes, als flarden uit Whatsapp-gesprekken en Instagram-posts. De content wordt synchroon met de 'levens' van de personages online geplaatst: een scène of social media-activiteit die zich midden in de nacht afspeelt, wordt ook op dat moment op internet gezet. Op de website Skam.nl is tevens de muziek uit de serie te beluisteren via Spotify.
SKAM NL S02 is vanaf maandag 18 maart online te volgen via www.skam.nl en op het YouTube-kanaal. De tv-uitzendingen (waarin de online content gebundeld wordt) zijn vanaf dinsdagavond 26 maart wekelijks om 22.45 uur te zien op NPO 3.
Lees ook waarom SKAM zo goed werkt en beluister de podcast.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief