Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Showtime maakt tv-versie van American Gigolo

  •  
04-11-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
87 keer bekeken
  •  
gigolo
Showtime werkt aan een tv-adaptatie van American Gigolo. Het origineel uit 1980 staat vooral bekend als de film waarin Richard Gere uit de kleren ging.
In American Gigolo gaf Gere gestalte aan de mannelijke escort Julian, die plots beschuldigd wordt van de moord op één van zijn cliënten. De film werd geschreven en geregisseerd door Paul Schrader, die we kennen als scenarist van controversiële films als Taxi Driver en The Last Temptation of Christ, beide geregisseerd door Martin Scorsese. Schrader is voor de nieuwe tv-versie van Showtime aangetrokken als consultant. De serie wordt echter geschreven door Neil LaBute, eerder verantwoordelijk voor de zwarte komedie In The Company of Men en de remake van The Wicker Man met Nicolas Cage. De televisie-adaptatie van American Gigolo zal zich afspelen in het hedendaagse Los Angeles.
American Gigolo is een co-productie van Paramount en producent Jerry Bruckheimer. Bruckheimer werkt voor Paramount momenteel ook aan een tv-versie van Enemy of The State , die straks moet debuteren op ABC.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief