Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Showrunner Alex Gansa over Homeland S07

  •  
07-02-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
homeland
Begint Carrie (Claire Danes) in al haar vastberadenheid de grip op de realiteit langzaam maar zeker kwijt te raken?
Volgens Alex Gansa zal menig kijker die vraag aan zichzelf stellen tijdens het kijken naar het zevende seizoen van Homeland. De showrunner onthult een scène van een door Carrie geregelde ontmoeting tussen een journalist en een politicus, die al snel uit de hand loopt. In het nieuwe seizoen zet ze namelijk alles op alles om de talloze arrestaties die president Keane (Elizabeth Marvel) in het zesde seizoen uit liet voeren ongedaan te maken. Ondertussen wil Keane de gevangen genomen Saul Berenson (Mandy Patinkin vertelt hier over zijn personage) inzetten om de explosieve situatie met de Brett O'Keefe (Jake Weber) tot bedaren te brengen. Het zevende seizoen van Homeland heeft verder bijrollen voor Amy Hargreaves, Linus Roache en nieuwkomer Morgan Spector (Boardwalk Empire).
Lees ook meer over Claire Danes , de inspiratie voor de serie en de manier waarop de scenaristen omgaan met racisme. Onder het filmpje met Gansa zie je de preview voor de eerste aflevering van het nieuwe seizoen.
Het zevende seizoen van Homeland is vanaf 24 maart te zien op NPO 3. In Amerika start de nieuwe reeks al op 11 februari.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief