Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Shooter S03 gaat 22 juni van start op Netflix

  •  
25-05-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Shooter S03
Een dag na de Amerikaanse première komt de eerste aflevering van seizoen drie in Nederland naar Netflix.
En dat betekent dat we vanaf vrijdag 22 juni weer elke week kunnen kijken naar een nieuwe aflevering van Shooter. Hoewel het nog niet is bevestigd, zou de derde reeks misschien meer dan de gebruikelijke tien afleveringen bevatten. De conclusie van seizoen twee moet namelijk nog komen, omdat de opnamen destijds al na acht afleveringen werden gestaakt in verband met een beenbreuk van acteur Ryan Phillippe. Het derde seizoen zal echter voornamelijk gaan over het complot rond de dood van Bob Lee Swaggers vader Earl. In de nieuwe afleveringen is onder meer een gastrol weggelegd voor Raymond J. Barry, eerder te zien als de vader van Raylan Givens in de serie Justified. In Shooter geeft hij gestalte aan August Russo, een voormalig soldaat die samen met Earl vocht in Vietnam.
Shooter is gebaseerd op de gelijknamige boeken van Stephen Hunter. Het eerste seizoen was een adaptatie van Point of Impact, dat al eens eerder werd verfilmd.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief