Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Shooter na drie seizoenen gecanceld door USA

  •  
15-08-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
964 keer bekeken
  •  
Shooter S03E01
Momenteel wordt er nog elke vrijdag een nieuwe aflevering van Shooter toegevoegd op Netflix.
In Amerika wordt Shooter uitgezonden door zender USA. Het derde seizoen is nu acht afleveringen diep, met nog vijf afleveringen te gaan. Vandaag heeft USA echter bekend gemaakt dat zij na afloop geen vierde seizoen meer zullen bestellen. Shooter wordt geproduceerd door Paramount Television, dat momenteel op zoek is naar een nieuw onderkomen voor de serie, maar op dit moment is er niets concreet. Mocht Shooter alsnog een vierde seizoen krijgen, dan is het ook niet zeker of die reeks naar Netflix komt, want de huidige overeenkomst voor de internationale uitzendrechten is tussen USA en Netflix. Shooter is gebaseerd op de boeken van Stephen Hunter en draait om de voormalige marinier Bob Lee Swagger (Ryan Phillippe). In het derde seizoen verdiept Swagger zich in een samenzwering rond de mysterieuze dood van zijn vader.
Overigens werd het eerste boek uit de Shooter-reeks ook al eens bewerkt tot een speelfilm met Mark Wahlberg in de hoofdrol. Ook die film is nu te zien op Netflix.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief