Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Shooter: actieserie met Ryan Phillippe verdwijnt van Netflix

  •  
25-08-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
2907 keer bekeken
  •  
Shooter - Pilot

© USA Network

In de serie wordt voormalig marinier Bob Lee Swagger (Ryan Phillippe) gedwongen terug in actie te komen wanneer hij een moord in de schoenen krijgt geschoven.

De drie seizoenen van Shooter verdwijnen van Netflix: na woensdag 13 september wordt de serie verwijderd. Het nieuws werd als eerst opgemerkt door Netflix-Nederland.nl. Shooter is een tv-bewerking van de boeken die Stephen Hunter schreef over scherpschutter en ex-marinier Bob Lee Swagger (Ryan Phillippe). Het eerste seizoen is een adaptatie van Point of Impact, waarin Swagger de moord op een president in de schoenen krijgt geschoven. Omar Epps (House) geeft in de serie gestalte aan Isaac Johnson, een oude leidinggevende van Swagger, en verder zijn er gastrollen voor onder meer Josh Stewart (The Punisher) en Gerald McRaney (Deadwood). Shooter werd na drie seizoenen en 33 afleveringen door zender USA gecanceld. Overigens kun je op Netflix ook kijken naar de filmadaptatie van Point of Impact, met Mark Wahlberg in de hoofdrol.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief