Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

She's Gotta Have It S02 heeft trailer

  •  
10-05-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
She's Gotta Have It S02
De romantische komedieserie van Oscarwinnaar Spike Lee keert over twee weken terug naar Netflix.
She's Gotta Have It volgt de perikelen van Nola Darling (DeWanda Wise uit Someone Great ), een jonge en artistieke vrouw uit Brooklyn. In het tweede seizoen probeert ze als kunstenares trouw te blijven aan haar artistieke idealen, terwijl ze verleid wordt door de commerciële wereld. Haar keuzes hebben tevens invloed op de mensen op haar heen, zoals Mars Blackmon (Anthony Ramos), die een muzikale carrière ambieert. She's Gotta Have It is gebaseerd op de gelijknamige film van Spike Lee (die onlangs een Oscar won voor BlacKkKlansman) uit 1986. Naar verluidt werden de afleveringen van het tweede seizoen weer allemaal geregisseerd door Lee zelf. De nieuwe reeks speelt zich daarbij niet langer enkel af in New York; er werd tevens gedraaid in Puerto Rico en in Massachusetts.
She's Gotta Have It S02 verschijnt 24 mei op Netflix. De reeks bestaat deze keer uit negen afleveringen. Lees daarnaast ook nog onze recensie van het eerdere seizoen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief