Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Sharp Objects: miniserie onthult trailer

  •  
06-06-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
66 keer bekeken
  •  
Sharp Objects
HBO hoopt met Sharp Objects een nieuwe Big Little Lies in handen te hebben. De serie gaat bij ons naar Ziggo.
Sharp Objects is een adaptatie van het gelijknamige boek van Gillian Flynn (bekend van Gone Girl ) dat door Marti Noxon (haar nieuwe serie Dietland ging onlangs van start op AMC) voor televisie werd bewerkt. De titel verwijst naar een instructie voor de door Amy Adams ( Arrival ) gespeelde journaliste Camille Preaker, die vanwege haar neiging tot zelfverminking tijd doorbracht in een psychiatrische inrichting. Terug in haar oude woonplaats, onderzoekt ze de moord op twee tienermeisjes. Sophia Lillis (de jonge Beverly in It ) speelt een jongere versie van Camille en Patricia Clarkson ( Six Feet Under ) is te zien als haar moeder. De regie van de miniserie was in handen van Jean-Marc Vallée, die HBO eerder al een grote hit bezorgde met Big Little Lies , dat hier ook te zien is op Ziggo. 
De eerste aflevering gaat op 8 juli in première op HBO en is vervolgens vanaf 9 juli in Nederland te zien op Ziggo. Sharp Objects bestaat uit in totaal acht afleveringen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief