Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Shadowhunters S03 wordt in februari hervat

  •  
05-11-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Shadowhunters S03
Het derde seizoen was in Nederland zo goed als gelijktijdig met Amerika te volgen op Netflix.
In Amerika ging het derde seizoen van Shadowhunters van start op 20 maart, waarbij Netflix de nieuwe afleveringen telkens een dag na uitzending in Amerika beschikbaar mocht stellen in Nederland. Na de eerste tien afleveringen van seizoen drie werd door zender Freeform een pauze ingelast, maar op 25 februari gaat de serie in Amerika weer verder. En dat betekent dat de derde reeks waarschijnlijk op 26 februari hervat wordt in Nederland. Shadowhunters is inmiddels door Freeform gecanceld, maar na het derde seizoen volgt nog wel een tweedelige film, waarmee het verhaal dan helemaal wordt afgesloten. Het derde seizoen van de tv-serie is een adaptatie van het vijfde Mortal Instruments-boek. De tv-film wordt gebaseerd op het zesde een laatste deel uit de boekenreeks.
Shadowhunters draait om demonenjager Clary (Katherine McNamara), ook ooit te zien in de film Mortal Instruments: City of Bones, toen gespeeld door Lily Collins.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief