Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Sex Education onthult een trailer

  •  
02-01-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Sex Education
Otis (Asa Butterfield uit Hugo) zet in het geheim een kliniek op voor tieners die kampen met vragen over seks.
Sex Education is een komische dramaserie over het leven van scholier Otis Milburn (Asa Butterfield). Zijn moeder Jean (Gillian Anderson uit The X-Files ) is een sekstherapeute met een kliniek aan huis, die altijd met iedereen, ook haar eigen zoon, ongefilterd over het onderwerp praat. In eerste instantie schaamt Otis zich dood, maar aangezien hij tegen wil en dank - en ondanks zijn persoonlijke gebrek aan ervaring - zelf ook een specialist op het gebied van seks is geworden, besluit hij op school in het geheim een eigen kliniek op te zetten. Hij krijgt daarbij hulp van zijn beste vriend Eric (Ncuti Gatwa) en de lokale 'bad girl' Maeve (Emma Mackey). In de kliniek ontvangen ze medescholieren die kampen met allerlei gênante vragen over lichaamsbeharing, seks en masturbatie.
Sex Education is vanaf 11 januari te bekijken op Netflix. Het eerste seizoen van de serie bestaat uit acht afleveringen, met elk een speelduur van ruim 45 minuten.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief