Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Seth Meyers presenteert Golden Globes 2018

  •  
25-11-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Late Night with Seth Meyers - Season 5
Seth Meyers mag begin volgend jaar de uitreiking van de Golden Globes presenteren.
De uitreiking van de Golden Globes is te zien op NBC, waar Meyers de dagelijkse talkshow Late Night with Seth Meyers presenteert. Zijn late night show zit momenteel in het vijfde seizoenen en zag het aantal kijkers dit jaar flink toenemen. Meyers was ook jarenlang een schrijver voor Saturday Night Live, waar hij tevens achter de desk zat als presentator van het Weekend Update -segment. Hij was al ooit eerder gastheer van de Emmy-uitreiking, maar het wordt de eerste keer dat hij de Golden Globes presenteert. In voorgaande jaren werd de award show gehost door bekende namen als Ricky Gervais, voormalig SNL-duo Tina Fey en Amy Poehler en Jimmy Fallon. De nominaties voor de film- en televisieprijzen worden op 11 december bekend gemaakt. De uitreiking van de beeldjes is vervolgens op 7 januari live te volgen op NBC.
Op 13 december zendt NBC een special over de Golden Globes uit, gepresenteerd door Eric McCormack en Debra Messing, die dit jaar naar NBC terugkeerden met meer Will & Grace.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief