Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Sense8-finale verschijnt 8 juni op Netflix

  •  
24-04-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
63 keer bekeken
  •  
Sense8
Het verhaal van de 'sensates' komt op 8 juni definitief ten einde met een afsluitende film op Netflix.
De serie Sense8 draait om een groep van acht mensen, verspreid over de hele wereld, die mentaal en emotioneel met elkaar gelinkt blijken te zien. Deze zogenoemde ‘sensates’ moeten uiteindelijk allemaal samenkomen, om uit handen te kunnen blijven van BPO, een organisatie die ze uit de weg wil ruimen. De serie maakte twee seizoenen vol op Netflix, maar werd juni vorig jaar door de VOD-dienst stopgezet. Na de teleurgestelde reacties van de fans, besloot Netflix toch nog een laatste speelfilm te maken, om het verhaal definitief af te sluiten. In de grote finale werken de sensates met nieuwe bondgenoten aan een reddingsmissie, terwijl ze voor eens en altijd proberen af te rekenen met BPO. Eind vorig jaar werd al een kijkje achter de schermen bij de laatste aflevering vrijgegeven.
De allerlaatste aflevering van Sense8 is vanaf 8 juni te zien op Netflix. Lees ook onze recensie van het tweede seizoen en luister tevens naar de soundtrack van de serie.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief