Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Selection Day onthult een trailer

  •  
25-11-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Selection Day
De 'coming of age' serie uit India volgt de zoons van een door cricket geobsedeerde vader.
De 14-jarige Manju lijkt voorbestemd om een groot cricketspeler te worden. Er is alleen wel een klein probleem: hij heeft een hekel aan cricket. Zijn bemoeizuchtige vader bereidt hem en zijn oudere broer Radha echter al hun leven lang voor op een carrière in de sport. Wanneer het gezin naar Mumbai verhuist en de broers daar naar een nieuwe school gaan, ontdekt Manju de dingen waar hij wel passie voor heeft en ontworstelt hij zich langzaam aan de grip van zijn vader. En nog belangrijker: hij wordt vrienden met Javed, de grote cricket-rivaal van zijn oudere broer en een vrije en zelfverzekerde jongen waar hij graag een voorbeeld aan zou willen nemen. Selection Day is een adaptatie van het gelijknamige boek van Aravind Adiga (The White Tiger).
Selection Day verschijnt 28 december op Netflix. Het is na de misdaadserie Sacred Games en de horrorserie Ghoul de derde Netflix Original die afkomstig is uit India.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief