Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Schlafende Hunde: Duitse misdaadserie komt naar Netflix

  •  
23-05-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
9115 keer bekeken
  •  
SleepingDog_Unit_(c)Netflix_18

Een in ongenade gevallen agent en een openbaar aanklager heropenen een gesloten moordonderzoek en belanden op het bloederige spoor van een samenzwering.

Foto credit: Netflix / Real Film Berlin

Volgende maand verschijnt het Duitse misdaaddrama Schlafende Hunde (of: Sleeping Dog) op Netflix. De zesdelige reeks volgt een in ongenade gevallen rechercheur (Max Riemelt) en een jonge openbaar aanklager (Louise von Finckh) die ieder zo hun eigen motieven hebben om een gesloten moorddossier nogmaals onder de loep te nemen, maar daarmee wel een soort doos van Pandora lijken te openen. Ze belanden beiden op het bloederige spoor van een samenzwering die mogelijk herleid kan worden naar mensen binnen politie en justitie. Of heeft het wellicht te maken met de terroristische aanslag die anderhalf jaar geleden de stad op zijn grondvesten deed schudden? Schlafende Hunde werd bedacht door Christoph Darnstädt, onder meer bekend als scenarist van het door Oliver Hirschbiegel geregisseerde Das Experiment.

Schlafende Hunde verschijnt 22 juni op Netflix.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief