Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Santa Clarita Diet S03 vanaf 29 maart op Netflix

  •  
14-02-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Santa Clarita Diet S02
Eind volgende maand stilt Netflix je honger naar nieuwe afleveringen van de komische horrorserie.
Santa Clarita Diet draait om de getrouwde makelaars Sheila (Drew Barrymore, ooit het schattige meisje in E.T. ) en Joel (Timothy Olyphant, dit voorjaar te zien in de Deadwood-film ), die samen met hun dochter Abby (Liv Hewson) in Californië wonen. Nadat Sheila overlijdt en op een of andere manier weer opstaat uit de dood, heeft ze enorme trek in mensenvlees gekregen. Terwijl Joel haar helpt met het uitzoeken van nieuwe slachtoffers, probeert het stel de oorzaak van haar extreme conditie te achterhalen. Naast de drie hoofdrolspelers keert ook Skyler Gisondo in het derde seizoen weer terug als buurjongen Eric. Santa Clarita Diet werd bedacht door Victor Fresco, die eerder werkte aan komische - maar wel minder bloederige - series als Better Off Ted en My Name Is Earl. 
Het derde seizoen van Santa Clarita Diet debuteert op 29 maart bij Netflix. De reeks bestaat naar verluidt weer uit tien afleveringen. Bekijk hieronder de aankondiging.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief