Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Santa Clarita Diet S03 heeft trailer

  •  
11-03-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Santa Clarita S03 poster
De komische horrorserie Santa Clarita Diet komt eind deze maand terug met nieuwe afleveringen.
De twee hoofdrollen in de bloederige komedie worden gespeeld door Drew Barrymore ( E.T. ) en Timothy Olyphant ( Deadwood ). Ze geven in de serie gestalte aan Sheila en Joel Hammond, twee getrouwde makelaars die samen met hun dochter Abby (Liv Hewson) in Californië wonen. Het gezin moet hun levensstijl echter drastisch aanpassen wanneer Sheila na een ongeluk een onstilbare honger naar mensenvlees ontwikkelt. In de trailer voor het derde seizoen zien we hoe Joel nu voor een ingrijpende keuze staat: een beet van Sheila zal hem namelijk veranderen in een gelijksoortig onsterfelijk wezen, maar hij twijfelt of hij wel op die manier door het leven wil gaan. Santa Clarita Diet werd bedacht door Victor Fresco, bekend van komische series als Better Off Ted en My Name Is Earl.
Het derde seizoen van Santa Clarita Diet debuteert op 29 maart bij Netflix. De reeks bestaat naar verluidt weer uit tien afleveringen. Bekijk hieronder de nieuwe trailer.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief