Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Sandman: tv-bewerking in de maak bij Netflix

  •  
01-07-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Sandman
Eerder kreeg de uit de Sandman-strips afkomstige Lucifer al een eigen tv-serie, die ook te zien is op Netflix.
Hoewel Netflix het zelf nog niet heeft bevestigd, berichten verschillende bronnen dat de vod-dienst een verfilming van de Sandman-comic van Neil Gaiman ( American Gods , Good Omens ) in de maak heeft. De stripreeks volgt de heerser van de droomwereld, die samen met zijn zes broers en zussen bekend staat als Endless, en na zeventig jaar gevangenschap weer vrijkomt. De stripboeken werden uitgebracht onder het Vertigo-label van DC Comics en de Netflix-verfilming zou straks de duurste tv-serie van DC Comics gaan worden. Allan Heinberg ( Wonder Woman ) treedt aan als showrunner. Gaiman produceert de serie samen met David S. Goyer, scenarist van de Dark Knight -trillogie. Gaiman en Goyer werkten eerder al aan een filmversie van Sandman die uiteindelijk niet van de grond kwam.
Op Netflix kun je eveneens kijken naar het onlangs verlengde Lucifer , waarbij het titelpersonage ook afkomstig is uit de door Gaiman bedachte Sandman-stripreeks.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief