Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Sanditon: derde seizoen gaat in december van start bij de NPO

  •  
14-11-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
11061 keer bekeken
  •  
Sanditon

© Red Planet / PBS

De Jane Austen-verfilming over (liefdes)perikelen in een klein kustplaatsje komt van Andrew Davies, die eerder al Austens Pride and Prejudice bewerkte voor televisie.

Het derde seizoen van Sanditon gaat vrijdag 8 december in première op NPO 2. De derde reeks start direct na het einde van de tweede reeks, die vanaf 30 november dagelijks te zien is op NPO 2. Verder is het tweede seizoen al online te zien via NPO Plus, waar ook het eerste seizoen nog altijd beschikbaar is. In de derde en laatste reeks van Sanditon komt Charlotte (Rose Williams) in het kustplaatsje voor een belangrijke keuze te staan. Een van de nieuwe gezichten in het seizoen is de door Emma Fielding (Van der Valk) gespeelde Lady Montrose, die in Sanditon haar zoon en dochter wil helpen met het vinden van een geschikte partner. Sanditon is een tv-bewerking van een nooit afgemaakt verhaal van Jane Austen en werd geschreven door Andrew Davies (Vanity Fair), die in de jaren negentig ook Austens Pride and Prejudice bewerkte voor televisie.

Update: het derde seizoen verschijnt 7 december in zijn geheel op NPO Plus.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief