Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Sacred Games: trailer voor Netflix-serie uit India

  •  
06-06-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Sacred Games
In de onderwereld van Mumbai raken een agent en een crimineel betrokken bij een grootse samenzwering.
Sacred Games is de eerste Netflix Original uit India. De serie draait om Sartaj Singh (Saif Ali Khan), een cynische veteraan bij de politie van het voormalige Bombay, die op een dag een mysterieus telefoontje krijgt. Een onbekend persoon vertelt hem dat hij 25 dagen de tijd heeft om zijn stad te redden. Daarvoor moet hij wel de strijd aangaan met de beruchte topcrimineel Ganesh Gaitonde (Nawazuddin Siddiqui). Terwijl Singh zich verdiept in zijn doelwit, ontdekt hij dat zijn nieuwe missie deel uitmaakt van een veel groter geheel. Er is een namelijk samenzwering gaande die ver buiten de stad reikt. De nieuwe Netflix Original werd geregisseerd door Vikramaditya Motwane en Anurag Kashyap, de eigenaars van het Indische productiebedrijf Phantom Films. Kashyap is in eigen land tevens één van de bekendste regisseurs in de filmwereld.
Sacred Games is een adaptatie van de gelijknamige bestseller van auteur Vikram Chandra. Het eerste seizoen bevat acht afleveringen en verschijnt 6 juli op Netflix.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief