Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Ruby Rose gecast als Batwoman

  •  
07-08-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
53 keer bekeken
  •  
BNNVARA fallback image
Het Australische fotomodel brak in 2015 door als actrice met haar rol in de serie Orange is the New Black.
Batwoman zal later dit jaar geïntroduceerd worden in een nieuw 'cross-over event' van zender The CW, waarin de personages uit Arrow, The Flash en Supergirl allemaal samenkomen. Het personage is een openlijke lesbienne en zal gespeeld worden door Ruby Rose, zelf ook een lesbienne die zich al sinds jaar en dag inzet voor de LGBTQ-gemeenschap, zoals te zien was in haar korte film Break Free uit 2015. Rose begon in eigen land als model en presentatrice en brak door als actrice met haar rol als Stella Carlin (foto) in het derde seizoen van Orange is the New Black. Op het witte doek was ze te zien in de derde xXx, de tweede John Wick en de derde Pitch Perfect. Binnenkort speelt ze een rol in de film Meg, waarin Jason Statham het opneemt tegen een enorme haai.
Batwoman krijgt straks ook een eigen serie, die zich afspeelt in het 'Arrowverse' van The Flash en Supergirl. Caroline Dries (The Vampire Diaries) wordt de showrunner.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief