Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Robyn Hood: moderne interpretatie van Robin Hood komt naar Star

  •  
30-11-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
1140 keer bekeken
  •  
RobynHood

© Global / Stack TV

De serie van Director X, die voorheen muziekvideo's schoot voor verschillende hiphopartiesten, staat inmiddels vooral bekend om zijn extreem lage IMDb-score.

Op woensdag 27 december gaat het Canadese actie-drama Robyn Hood in Nederland in première op Star Channel (voorheen Fox). De serie is een moderne interpretatie van de legende rond Robin Hood: het titelpersonage is een jonge activiste en rapper genaamd Robyn Hood (Jessye Romeo) die het met haar hiphopformatie opneemt tegen corrupte machthebbers. Verschillende personages zijn gebaseerd de bekende karakters: zo is Friar Tuck een hacker en Maid Marian een advocate. Robyn Hood werd geregisseerd door Director X (een pseudoniem van Julien Christian Lutz), bekend van zijn muziekvideo's voor onder anderen Drake, Justin Bieber en Nicki Minaj en de remake van Superfly. De serie kwam vooral in het nieuws omdat deze een 1/10 score heeft op IMDb, iets dat volgens de makers te wijten is aan online trollen.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief