Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Ripper Street: complete serie naar Videoland

  •  
05-05-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
232 keer bekeken
  •  
Ripper Street
Alle vijf de seizoenen van de Britse misdaadserie met Jerome Flynn komen later deze maand naar Videoland.
Ripper Street speelt zich af in het Londen van 1889, zes maanden na de laatste moord van de beruchte Jack the Ripper, die destijds verschillende prostituees op gruwelijke wijze verminkte en om het leven bracht. Wanneer er in dezelfde omgeving plots nog meer slachtoffers opduiken, vermoedt de politie dat de moordenaar opnieuw actief is geworden. Agenten Edmund Reid (Matthew McFadyen uit Spooks) en Bennet Drake (Jerome Flynn, destijds gecast naar aanleiding van zijn rol als huurling Bronn in Game of Thrones ) mogen de misdaden onderzoeken. Ze werken samen met de voormalige legerarts Homer Jackson (Adam Rothenberg) en krijgen ook te maken met bordeeleigenaar Long Susan (MyAnna Buring), die samen met Jackson is overgekomen vanuit Amerika. Charlene McKenna speelt een van haar prostituees.
De complete serie van Ripper Street (37 afleveringen) is vanaf 22 mei te zien bij Videoland. De serie werd eerder uitgezonden op BBC One en later op BBC Two.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief