Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Ripley: trailer voor Netflix-serie met Andrew Scott

  •  
04-03-2024
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
909 keer bekeken
  •  
RIPLEY_PA_107_111221_01289_R

© Philippe Antonello / Netflix

Steven Zaillian (Schindler's List) bewerkte het boek The Talented Mr. Ripley tot een achtdelige tv-serie met Andrew Scott (All of Us Strangers) als manipulator Tom Ripley.

Na bejubelde gastrollen in Sherlock (als Moriarty) en Fleabag (als de 'hot priest') mag Andrew Scott (All of Us Strangers) nu zelf de hoofdrol spelen in de psychologische thrillerserie Ripley, die vanaf donderdag 4 april te zien is op Netflix. De achtdelige reeks is een tv-bewerking van het boek The Talented Mr. Ripley, dat in 1999 al eens eerder verfilmd werd met Matt Damon in de hoofdrol. Het verhaal volgt oplichter en manipulator Tom Ripley (Scott), die in de jaren 60 van New York naar Italië reist, om in opdracht van een rijke man diens zoon Dickie (Johnny Flynn) te overtuigen weer huiswaarts te keren. Eenmaal aangekomen belandt hij in een complex web van leugens, bedrog en uiteindelijk moord. Dakota Fanning (The Alienist) speelt de vriendin van Dickie en verder is ook John Malkovich (die zelf Ripley speelde in de film Ripley's Game uit 2002) te zien. De serie werd gemaakt door scenarist Steven Zaillian (Schindler's List, The Irishman, Moneyball).

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief