Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Rick and Morty: trailer en datum voor zevende seizoen op HBO Max

  •  
26-09-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
1371 keer bekeken
  •  
Rick-Morty

© Adult Swim

Acteur en (mede)bedenker Justin Roiland werd eerder dit jaar ontslagen en het is nog altijd niet duidelijk wie nu de stemmen van de titelpersonages heeft ingesproken.

Rick and Morty was in Nederland jarenlang te zien op Netflix, maar de serie is inmiddels verhuisd naar HBO Max, waar binnenkort het zevende seizoen van start gaat: vanaf 16 oktober zie je elke week een nieuwe aflevering. Rick and Morty volgt de cynische wetenschapper Rick Sanchez, die zijn kleinzoon Morty steeds meesleurt op gevaarlijke scifi-avonturen, vaak tot ongenoegen van diens ouders Jerry (Chris Parnell) en Beth (Sarah Chalke). Voorheen sprak Justin Roiland altijd de stemmen van Rick en Morty in, maar hij werd ontslagen na beschuldigingen van huiselijk geweld en grensoverschrijdend gedrag. Het is niet duidelijk wie voor het zevende seizoen de stemmen van de personages heeft ingesproken, maar in de trailer is zijn vervanger (of vervangers) al te horen. Roiland bedacht de animatieserie destijds samen met Dan Harmon (Community).

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief