Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Rick and Morty krijgt 70 nieuwe afleveringen

  •  
10-05-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Rick and Morty
Er is eindelijk duidelijkheid over de toekomst van de meest bejubelde animatieserie van dit moment.
Rick en Morty draait om de excentrieke wetenschapper Rick Sanchez, die zijn timide kleinzoon Morty meesleurt op allerlei gevaarlijke avonturen in parellelle dimensies. De serie werd bedacht door Justin Roiland (Adventure Time) en Dan Harmon ( Community ). Roiland doet ook de stemmen van de beide hoofdpersonages. Het derde seizoen was de best bekeken televisiereeks uit de geschiedenis van zender Adult Swim, maar nadat het seizoen begin oktober 2017 ten einde kwam, bleef het opvallend stil rond de door iedereen verwachte verlenging. Vandaag maakte Adult Swim echter bekend maar liefst 70 nieuwe afleveringen van Rick en Morty te bestellen. Met een beetje geluk komen die afleveringen straks in Nederland naar Netflix, want de episodes van het derde seizoen werden daar telkens enkele dagen na de uitzending in Amerika toegevoegd.
De eerste drie seizoenen van Rick and Morty zijn nu te streamen op Netflix. Bekijk hieronder een filmpje van Dan Harmon, die beseft dat hij weer aan het werk moet.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief