Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Revenge: volledige serie komt naar Ziggo

  •  
26-03-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
121 keer bekeken
  •  
Revenge
De dramaserie met Emily VanCamp was al aangekondigd door Videoland, maar komt straks ook naar Ziggo.
Revenge was in Amerika van 2011 tot 2015 te zien op zender ABC. De hoofdrollen werden gespeeld door Emily VanCamp (The Resident) en Madeleine Stowe (12 Monkeys). In het drama gaf VanCamp gestalte aan de mysterieuze Emily Thorne, die in The Hamptons is gearriveerd om daar de zomer door te brengen. Ze koopt een huisje naast de villa van de familie Grayson (Stowe speelt matriarch Victoria), maar heeft een verborgen agenda. In werkelijkheid heet ze Amanda Clarke en haar vader is lang geleden bedrogen en bestolen door de familie Grayson. Nu hij in de gevangenis is overleden, keert ze terug om wraak te nemen op iedereen die ze schuldig acht. Revenge werd bedacht door Mike Kelley, die nu voor Netflix werkt aan de nieuwe thrillerserie What/If met Renée Zellweger.
De vier seizoenen van Revenge (89 afleveringen) zijn vanaf 1 april te zien op Ziggo Movies & Series. Ook Videoland stelt de complete serie vanaf die dag beschikbaar.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief